Simplmasygeni Gyermeknap baba Romper Clearance újszülött csecsemő baba fiúk lányok hosszú ujjú rajzfilm gyapjú kapucnis

Simplmasygeni Gyermeknap baba Romper Clearance újszülött csecsemő baba fiúk lányok hosszú ujjú rajzfilm gyapjú kapucnis

HUF 1.00

Az összeg

Újszülött gyerek baba rajzfilm karácsonyi Romper Jumpsuit ruhák + kalap készlet ruhák divattervezés, 100% vadonatúj, kiváló minőségű!Anyag : Pamut Blend Pattern Típus : Print Collar : Hooded Sleeve hossza : Long Sleeve Main Color : mivel a kép Show Style : Fashion Stylish és a divattervezés, hogy a baba vonzóbbnagy alkalmi, napi, party vagy fotózás,is egy nagyszerű ötlet egy baba show gifts It készült kiváló minőségű anyagok, puha kéz érzés,nem árt a baba bőrétkérjük, hogy enyhe 1-3cm különbség miatt kézi mérés és egy kis színváltozás különböző Kijelző beállítás, köszönöm a megértést!1 hüvelyk = 2,54 cmfigyelem plz : ha a gyerek aranyos, javasoljuk, hogy válasszon egy nagyobb méretű, köszönöm.Köszönöm és szép napot!A csomag tartalma : 1db Jumpsuit 6db anyag : Simplmasygenix baba romper készült puha, lélegző,könnyű,nedvesség-elvezető rugalmas és tartós materiall,nagyon kényelmes tavaszi, nyári és őszi viselet.A puha szövetből készült kényelmes baba test sima és hűvös a bőréhez, így nagyszerű nyári rövidnadrág a nyaraláshoz. ^ Jellemzők : baba lány ruházat, baba lány Egyrészes kezeslábas, baba lány pulóverek, Baba Lány Body, baba fiú ruházat, baba fiú Egyrészes kezeslábas, baba fiú Body, baba fiú Egyrészes Footies. 6 alkalom : ez a romper alkalmas alkalmi, munka, hétvége, nyaralás, strand, utazás, party and lounge viselet, akkor felel meg a divat ruhát.Képzeljük csak el, szép napon, amikor a baba viselni ezeket a kezeslábas, akkor meg több aranyos és szép. 6 mérkőzés : Baby essential romper könnyen illeszthető ing, blúz, crop top, mellény,camisole,blúz,tank top ,crop top,gomb le ing, kabát.stb. 6 tippek : Kézi mosás hideg vízben, ne fehérítsen, ne lógjon vagy szárítsa meg. Kérjük, vásárlás előtt figyelmesen olvassa el méret útmutatónkat.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Vörös Királynő jelmez gyerekeknek
  • Új

Vörös Királynő jelmez gyerekeknek

HUF 3.33

A Queen of Hearts gyermek jelmez tartalmaz egy ruhát, ujjatlan kesztyűt, nadrágot, koronát a fejpánton és egy fojtótekercset Nem tartalmazza a cipőket Red Queen jelmez gyerekeknek :

Felnőtt Pokemon Squirtle Készlet
  • Új

Felnőtt Pokemon Squirtle Készlet

HUF 2339.10

Csatlakozzon a Squirtle csapathoz a felnőtt Squirtle készlet segítségével Ez a kétrészes együttes tartalmaz egy hátizsákot és egy fejdíszt A fejdísz Világoszöld, Squirtle arc�