Spencer Női Kismama kerékpáros rövidnadrág jóga Leggings a hasán Bump terhesség edzés futás aktív atlétikai rövidnadrág

Spencer Női Kismama kerékpáros rövidnadrág jóga Leggings a hasán Bump terhesség edzés futás aktív atlétikai rövidnadrág

HUF 1.67

Az összeg

Az ügyfelek pénzének megtakarítása és a jó termékek biztosítása továbbra is Spencer küldetése. A kismama edzés rövidnadrág készült vajas puha, lélegző, kényelem és puha, könnyű, és lélegző anyag, hogy mindig hűvös és kényelmes a stickiest nyári napokon. Kismama kerékpár nadrág speciális zár él folyamat. Teljes hasa lefedettség kialakítása elegendő helyet biztosít a növekvő bump és csökkenti a nyomást a szalag és vissza. Átlátszatlan anyag, a Kismama rövidnadrág aktív telt el a zömök teszt, és nem gördül le. Úgy tervezték, 2 mély oldalsó zsebek a kismama. Oldalsó Zsebméret(Szélesség * Magasság) : 10,5*17,5 cm / 4,1*6,9 hüvelyk. A 4-way stretch technológia lehetővé teszi, hogy ezek a Kismama rövidnadrág tökéletesen illeszkedjen a testéhez. tökéletes jóga, kerékpározás, testmozgás, fitnesz, futás, kerékpározás, bármilyen típusú edzés vagy mindennapi alkalmi használat. Otthon maradni vagy kirándulni, de legyen elegáns ! A csomag tartalma : 1 db Női Kismama jóga rövidnadrág Puha és rugalmas anyag : a kismama jóga rövidnadrág nedvességelvezető és gyorsan száradó poliészter anyagból készül. A kismamának rendelkeznie kell : az ellenálló varratok lehetővé teszik a mozgás szabadságát, hűvösnek és kényelmesnek érzik magukat. Combközép hossza : a Patchwork design mindkét oldalán stílusosabbnak tűnik, és jobb légzésképességgel ruházza fel. 2 mély oldalsó zsebbel tervezték a kulcsok, kártyák és telefon tartásához, amikor dolgozik és fut. Alkalmak : terhességi magas derékú rövidnadrágunk alkalmas jógára,pilates-re, heverészésre,kocogásra, kerékpározásra, edzésre vagy bármilyen testmozgásra.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Hanes női plusz Nylon rövid 3-Pack
  • Új

Hanes női plusz Nylon rövid 3-Pack

HUF 1799.10

Hanes női plusz Nylon rövid 3Pack egész nap szép everday szép te A csipke nőies érzést ad Puha nylon egy kis fényt A válogatott lehet szilárd, minden nyomat, minden fehér vagy ko

[Művészeti adatok]. [Bőr Kötött]
  • Új

[Művészeti adatok]. [Bőr Kötött]

HUF 2.33

Válassza ki a kívánt színt további költségek nélkül! Fedezze fel a további lehetőségeket a 'További képek' gombra kattintva, és értesítsen minket választásáról emailben.