Teljesítmény sorozat Ironman térdtámasz, elasztikus, nagy X-nagy, szám

Teljesítmény sorozat Ironman térdtámasz, elasztikus, nagy X-nagy, szám

HUF 1.00

Az összeg

A CURAD® Performance Series termékek segítenek mindenkinek visszatérni a munkába vagy a játékba, függetlenül attól, hogy lelkes sportolók vagy egyszerűen aktív emberek. A Curad® Performance Series térdtámasz - nagy/extra nagy sebességű helyreállítás a közös térd sérülésekből a célzott kompressziós rendszernek köszönhetően. Microban® antimikrobiális védelem*, amely megakadályozza a folt és szag növekedését, amely baktériumokat okoz ezen a terméken. A sportolók megbízhatóak : A CURAD az Ironman USA sorozat hivatalos orvosi beszállítója. Elasztikus húzás : nagyobb lábakhoz és ízületekhez tervezték. Célzott kompresszió a fokozott keringéshez : felgyorsítja a véráramlást és segít csökkenteni a duzzanatot. Kontúrás illeszkedés : A normál tevékenységek során nem fog csúszni vagy eltolódni. Microban® antimikrobiális védelem* : hosszabb ideig tartja a termék tisztítóját, elősegíti a folt és szag növekedését, amely baktériumokat okoz ezen a terméken.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Lyman Turbo Sonic tok tisztító
  • Új

Lyman Turbo Sonic tok tisztító

HUF 33873.30

A Lyman's Turbo Sonic 6000 115 Volt 6,3 kvart tartályt tartalmaz (12,8 "x 8 " x 3,9 ") a kézifegyver vagy a több pisztoly keret tisztításához Legfeljebb 1300 9 mm es eseteket tisztít.

Minn Kota Wedge Prop
  • Új

Minn Kota Wedge Prop

HUF 3329.10

A Minn Kota Wedge 2 prop egy 100 % os gyomnövényes támaszpont, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen sebességgel könnyedén áthaladjon és megőrizze az értékes akkumulátor teljes