Puha Kényelmes Szőtt Csúszásmentes Beltéri Hangulatos Fau Szőrme Pihentető Papucs

Puha Kényelmes Szőtt Csúszásmentes Beltéri Hangulatos Fau Szőrme Pihentető Papucs

HUF 1.67

Az összeg

A kényelmes lábbeli azoknak a hideg téli napoknak, amire mindannyiunknak szüksége van. Női papucsaink könnyűek és a legfinomabb szövetből szőttek, hogy kényelmesen érezzék magukat. A puha műszőrme jól érzi magát, és tartja a lábát ellazítja könnyű csúsztatni a lábát, és kényelmesen viselni ezeket a papucsokat. Erős vízálló Csúszásmentes gumi talppal jó tapadást és padlótartást kínálnak. Biztos vagy benne, hogy tetszik a kényelmes illeszkedés és a papucsunkban használt meleg anyag. Ezek tartósak és hosszú ideig tartanak. . Ez tökéletes kell használni, mint a napi viselet a beltéri igényeket. Egy hosszú munkanap után ezek a papucsok csodálatosak és pihentetőek, és segítenek a törzsből való kilábalásban. Jól párnázott és sima, ők törődnek a lábad is. Hangulatos meleg papucs, jól párnázott és puha. Műszőrme Interirorok. Csúszásmentes Vízálló Gumi Talp.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Valentin-napi ajánlatok
  • Új

Valentin-napi ajánlatok

HUF 2699.10

Méret : 34 minket : 4 UK : 2.5 EU : 34.5 Hossz : 22cm / 8.66" Méret : 35 minket : 4.5 UK : 3 EU : 35 Hossz : 22.5 cm / 8.86" Méret : 36 minket : 5.5 UK : 3.5 EU : 36 Hossz : 23cm / 9.06"

ROBBIN Disteny nyomában
  • Új

ROBBIN Disteny nyomában

HUF 3600.00

DISTENYbarna sarkú Cape ROBBIN ezek Disteny magas sarkú egy ultraelbűvölő mellett a gyűjtemény Tartalmaz egy klassziknyitott lábujj és egy párnázott talpbetét a kényelmes visele