Lányok Szandál Nyitott Toe Cipő Első Sétálók Cipő Nyári Kisgyermek Paillette Pillangó Lapos Szandál

Lányok Szandál Nyitott Toe Cipő Első Sétálók Cipő Nyári Kisgyermek Paillette Pillangó Lapos Szandál

HUF 2249.10

Az összeg

Méret : 11 talpbetét hossza : 11 CM/4.3" megfelelő életkor : 0 hónap megfelelő életkor : 6 hónap EU : 19 UK : 3 US : 4 alkalmas : csecsemő Méret : 12 talpbetét hossza : 12cm/4.7" megfelelő életkor : 6 hónap megfelelő életkor : 12 hónap EU : 20.5 UK : 4 US : 5 alkalmas : csecsemő Méret : 13 talpbetét hossza : 13cm/5.1" megfelelő életkor : 12 hónap megfelelő életkor : 18 hónap EU : 22 UK : 5 US : 6 alkalmas : csecsemő csecsemő lányok nyitott lábujj cipő első sétálók cipő nyári kisgyermek paillette pillangó lapos Szandáljellemzők : a Horoghurok bezárása könnyen beállítható a mérethez.A lényeg az, hogy mindig rögzíthető a baba lábán.Több támogatást nyújt a babának, amikor megtanul járni, játszani és futni. Az aranyos rajzfilm Design könnyen illeszkedik a baba ruhákhoz, hogy a kicsi sok bókot kapjon.Alkalmas minden alkalomra és mindenféle ruhára-Esküvő/Party / napi / Iskola.nagyszerű baba zuhany vagy születésnapi ajándék lesz. Kérjük, engedélyezze az 1-3 mm-es hibát a kézi mérés miatt.Ha nem biztos abban, hogy melyik méret vagy más probléma merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő méretet választotta-e.A fény vagy a kijelző beállítása miatt kérjük, vegye figyelembe, hogy színkülönbség lehet. Ez a baba szandál finom kivitelezés könnyű Care.No stimuláció a baba bőrére. A cipő talp készült vésett rendszeres minták csökkentése baba alá, csúszás közben.Puha és könnyen hajlítható és járni rendkívül barátságos kisgyermek. Nem : Girls Shoe felső anyaga : mesterséges bőrlezárás típusa : Hook Loop Style : alkalmi,Fashion Package tartalom : 1 pár cipő(a cipő doboz nélkül) könnyű, kényelmes szandál lányoknak; mérkőzés, amely szuper aranyosnak tűnik szinte bármilyen ruhával; lepje meg kislányát egy pár divatos nyári cipővel, és hagyja, hogy kitűnjön, bárhová is megy. Sokoldalú nyári cipő : hagyja, hogy a kislány viselje ezeket a nyári cipőket nyaraláskor és a medencébe vagy a strandra; alkalmi lábbeli a város körül tavaszi és nyári napokon; stílusos szandál lányoknak, hogy nagyszerű ajándékot nyújtson a kisasszonynak; ajándékötlet lányoknak, nővéreknek, unokahúgoknak, unokáknak, unokatestvéreknek és barátoknak. kisgyermek fiú szandál. nyári szandál. Megjegyzés : Kérjük, olvassa el a méret a leírás vagy a termékek képek. Kérjük, ne olvassa el a"méret útmutatót". Köszönöm . Boldogság Vásárlás : Ha Nem Teljesen Elégedett A Vásárlással, Kérjük, Vegye Fel Velünk A Kapcsolatot, Mi Helyrehozzuk.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Mudd Női fonott medence csúszda
  • Új

Mudd Női fonott medence csúszda

HUF 1710.00

Mudd Billie121l Női fehér diák 10 Nem : Hölgyek Méret : 10 Fit : Rendszeres Szín : Fehér Anyag : SzintetikTalp anyaga : PU talpbetét; Billie talp Fontos jótállási információk :

Könnyű Utcai Tarrah Ruha Szandál
  • Új

Könnyű Utcai Tarrah Ruha Szandál

HUF 1.67

A Lucite egyértelműen a divat reflektorfényében van ebben a szezonban, és a Tarrah By Easy Street stílusos, alacsony ék sziluettje állítható boka hevederrel és finom keresztpánto