Eloshman Lady Kényelmes Íj Dekoráció Espadrille Nyári Könnyű Nyitott Toe Ünnep Alkalmi Diák

Eloshman Lady Kényelmes Íj Dekoráció Espadrille Nyári Könnyű Nyitott Toe Ünnep Alkalmi Diák

HUF 3.33

Az összeg

Leírás : Nem : Nők, nő, Hölgyek, Hölgy, Female Style : Wedge szandál, Platform szandál, diák, nyári Slippers Pattern Típus : szilárd, Bow Color : Kék, rózsaszín, bézs, fekete (opcionális)méret : US 4.5, US 5, US 5.5, US 6, US 7, US 7.5, US 8, US 8.5, US 9 (kövesse a mérettáblázat kiválasztásához kérjük) Felső anyag : Suede Outsole anyag : Complexed Heel Típus : Wedge Fastening : Slip On Toe Típus : Nyitott toetube magasság : Backlessseason : Summeroccasions : alkalmi, utazó, vakáció, Buli, dátumokat, filmeket, Ünnep, Outdoorfeatures : 1. Talp anyaga- - - a robusztus, Csúszásmentes és puha komplex talp meghódít mindenféle felületet és akadályt, biztosítja a stabilitás és a lengéscsillapítás tulajdonságát2. Puha Platform szandál : a kissé ferde platform segít formálni a lábát, és kiemelje a teljes ruhát, csúszásmentes talp megfelelő támogatást nyújt a lábaknak, növeli a súrlódást és javítja a biztonságot.3. Ingyenes : Lélegző nyitott lábujj csúszással, kényelmes és egész napos séta nélkül.4. Könnyen illeszthető : párosítva farmer, ruha, rövidnadrág, strand szoknya és otthoni ruhák, alkalmas különböző alkalmakra szabadban, beltérben, séta, iskola, iroda és napi használatra.A csomag tartalma : 1 pár papucs (Egyéb kiegészítők nem tartoznak ide)tippek : 1. Kérjük, vásárlás előtt hasonlítsa össze a részleteket a saját méreteivel!!!2. A színek a számítógép és a monitor beállításaitól függően kissé eltérhetnek.3. Kérjük, engedje meg, hogy az 1-2mm eltérjen a kézi mérés miatt, köszönöm. (Minden mérés cm-ben, és kérjük, vegye figyelembe 1cm=0,39 hüvelyk, 1inch=2,54 cm) ékszandál : nagy lejtő, amely követi a láb görbéjét, hogy nagyszerű gyalogos élményt nyújtson, és néhány magasságot adjon az alakjának kényelmetlenség nélkül. DESIGN : szeretjük az ékeket, hogy tökéletes lendületet adjanak a magasságnak, és ezek egész nap hordhatók. Rendkívül könnyű kialakítás, csúszással a lezáráson, hogy tökéletesen megölelje a lábát. Csúszásmentes : a komplex talp kialakítása kopásálló, Csúszásmentes, könnyű és kényelmes, lehetővé téve a biztonságos járást. A kényelem érdekében kialakított : ékszandálunk rendkívül könnyű, így hihetetlenül kényelmes viselet. Kellemes érzést kínál, és dicsőségesen szellős, így a gyaloglás könnyű és élvezetes. Végtelen RUHAKOMBINÁCIÓK : minden ruhát tökéletesen megterveznek ezekkel az imádnivaló cipőkkel! Olyan sok szín közül lehet választani! Ezek jól passzolnak farmerhez, rövidnadrághoz, szoknyához, valamint sokoldalúak az elegáns vagy alkalmi viselethez!.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

LUKS Női rólam pántos szandál
  • Új

LUKS Női rólam pántos szandál

HUF 3599.10

Jellemzők és előnyök nyújtsa fel a meleg időjárás megjelenését a Muk LUKS Női About Me pántos Szandáljánrugalmas boka heveder és dupla lábujj heveder biztonságos illeszkedé

Mudd Női fonott medence csúszda
  • Új

Mudd Női fonott medence csúszda

HUF 1710.00

Mudd Billie121l Női fehér diák 10 Nem : Hölgyek Méret : 10 Fit : Rendszeres Szín : Fehér Anyag : SzintetikTalp anyaga : PU talpbetét; Billie talp Fontos jótállási információk :