Las Palmas® közepes zöld chile enchilada szósz oz. Tud

Las Palmas® közepes zöld chile enchilada szósz oz. Tud

HUF 433.80

Az összeg

Használjon Las Palmas közepes zöld enchilada szószot finom mexikói kapcsok készítéséhez. Ez a szósz, amely közepes szintű fűszert kínál az enchiladák javítására, de nem szabadon, ez a szósz minden bizonnyal az Enchiladas találatát. Készítsen hiteles mexikói ételeket a Las Palmas mexikói élelmiszer -termékek felhasználásával. A LAS Palmas -t eredetileg 1922 -ben a kaliforniai Ventura -ban, a Rosa Ramirez nevű tehetséges mexikói háziasszonyban készítették el. Rosa elkezdte finoman kiválasztott, kézzel választott, kézzel kiválasztott "chiles" és a legfinomabb minőségű és frissesség más összetevői felhasználásával finom "enchilada szósz" elkészítését egy régi és hagyományos családi receptből. Ízes mártása azonnali slágerévé vált a szomszédai és a barátai között. A siker ösztönzésével Rosa átment a konyhájának határain, és megalapította a Ramirez & Feraud Chili társaságot. Manapság a Las Palmas az Egyesült Államokban az egyik legjobban eladott mexikói főzőszósz. Noha szerény kezdeteitől nőtt, a gyökereiben továbbra is hiteles, csak a legmagasabb minőségű chileket és más friss alapanyagokat használva. A Las Palmas a mexikói főző szószok széles skáláját kínálja, beleértve a vörös és a zöld chili enchilada szószot, a piros chile mártást és a forró enchilada szószot, valamint más mexikói főző kapcsokat, zöld chile -t és zúzott tomatillókat. Ez a közepes enchilada szósz mély, fűszeres ízű a mártás készítéséhez használt piros chile paprika -tól. Használjon enchilada szószot enchiladákon, levesekben és rakottokban, makaróni és sajtot húzott sertéshússal vagy mexikói lasagna -ban. Las Falmas Green Chile Az Enchilada szósz csak a legfinomabb összetevőkkel és a kézzel csomagolt chilekkel készül.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Sadie nem olyan forró Salsa, 16oz
  • Új

Sadie nem olyan forró Salsa, 16oz

HUF 3177.90

A Sadie ' s of New Mexico egy ikonikétteremlánc Albuquerque ben, amely autentikúj mexikói ételeket szolgál fel 60 évek A Sadie ' s NotasHot Salsa egy díjnyertes salsa, amely csak a

HERDEZ CASERA HOT SALSA, OZ
  • Új

HERDEZ CASERA HOT SALSA, OZ

HUF 415.80

Élvezheti a hiteles ízt ezzel a 12 Herdez Casera Hot Eredape Mexikói Salsa, 28 oz kannák csomagjával Finom, fűszeres ízlést ad az étkezéshez, vagy ha mártásként szolgálja fel..