Modway Adelia Chesterfield stílusú gomb csomózott teljesítmény bársony pad a haditengerészetben

Modway Adelia Chesterfield stílusú gomb csomózott teljesítmény bársony pad a haditengerészetben

HUF 0.67

Az összeg

Ünnepeld a szeszélyes bájt és a luxust az Adelia Chesterfield Style performance Velvet paddal. Gyönyörű akcentus vagy extra ülésmegoldás, ez a bejárati pad mély gombos csomózással, hengerelt kartámaszokkal, finom csövekkel és sűrű habpárnával rendelkezik a kényelmes, támogató pihenőhelyért. Ez a tartós, foltálló pad hengerelt kartámaszokkal, nem jelölő műanyag lábvédőkkel, performance velvet poliészter kárpitozással, valamint a wenge-ben készült cabriole fa lábak tetején helyezkedik el, amelyek elegánsan kiegészítik a luxe textúrát. Az Adelia egy klasszikus, modern pad, amely feltűnő kiegészítője a hálószobának, a nappalinak, az előcsarnoknak vagy bármilyen áthaladó térnek. Pad súlya kapacitás : 800 lbs. CHESTERFIELD stílus-kifinomult választás, ez az akcentus pad elegáns nyilatkozatot tesz. A klasszikus Chesterfield stílus ihlette Adelia hengerelt kartámaszokkal, gombos csomózással és finom csövekkel rendelkezik. Bársony kárpit-a cabriole fa lábak tetején ülve ez a pad luxus teljesítményű bársonyból kárpitozott, foltálló poliészter anyagból készült, kényelmes, támogató ülést hozva létre. Sokoldalú pad-az Adelia szeszélyes bájjal, átgondolt részletességgel és gyönyörűen gazdag textúrával javítja a bejáratot, a nappalit, a hálószobát vagy bármilyen átjárót. PADMÉRÉSEK-kiegészíti a hagyományos, modern, kortárs dekorációk, miközben extra ülőhelyeket ad otthonához, lakás, vagy kollégiumi szoba ezzel a bejárati paddal. Méretek : 20 "H x 61,5" Sz x 32 " H.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Modway Empress Beltéri Pad
  • Új

Modway Empress Beltéri Pad

HUF 2.67

A sokoldalú Modway Empress beltéri Pad jól működik az ágy lábánál, az ebédlőasztal körül és a különböző belsőépítészetekkel A stílmagában foglal egy mélyen csomózot

Estee Pad tároló krém PU
  • Új

Estee Pad tároló krém PU

HUF 2.33

Acme bútor 96439 Estee Pad tároló krém PU, téglalap alakú pad tároló, párnázott ülés & Base, Nailhead Trim Base, fa zsemlefordult lábát, a származási ország a termék Kína.