Hanalei szabadtéri terasz kanapé-EEI-5031-IVO-WHI

Hanalei szabadtéri terasz kanapé-EEI-5031-IVO-WHI

HUF 22499.10

Az összeg

Hanalei Outdoor Patio Sofa-EEI-5031-IVO-WHI sütkérezik a napsütésben, miközben pihentető vagy szórakoztató a Hanalei Outdoor Patio Bútor kollekció. A trópusi stílusban, amely a szigeti életbe szállítja Önt, ez a teraszos kanapé tiszta bélelt kialakítással és szintetikus szövött nádrattan részletekkel rendelkezik, amely szellős sziluettet hoz létre, amely tökéletes a kültéri térhez. Komplett minden időjárási párnák víz és UV-álló Napálló burkolatok, ez a kültéri terasz bútor kollekció kialakított porszórt alumínium keretek célja a tartós tartósság. A Hanalei szabadtéri terasz szekcionált kanapé kollekciójának minden darabja keverhető, illeszthető és könnyen elrendezhető, hogy megfeleljen a pillanat igényeinek. Súly kapacitás : 800 lbs. A Készlet Tartalmazza : . One-EEI - 5031 elegáns Modern étkező oldalsó szék. Tömör Gumifa Lábak. Sűrű Habpárnázás.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna
  • Új

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna

HUF 37300.50

A chevron ihlette dizájn bemutatása, Ez a teraszpad átmeneti és modern stílust ad a kültéri lakóterülethez Akácfából készült, így tökéletes kültéri használatra, mivel min

Crosley Kaplan Loveseat
  • Új

Crosley Kaplan Loveseat

HUF 37300.50

Fogd meg a reggeli kávé, a szeretett egy, és lépjen ki, hogy a reggeli napsütésben A Kaplan Loveseat segítségével, a szabadban töltött idő a végső kényelemben töltött idő..