Hanover Cortino kereskedelmi minőségű alumínium Loveseat plüss Sunbrella párnákkal

Hanover Cortino kereskedelmi minőségű alumínium Loveseat plüss Sunbrella párnákkal

HUF 22499.10

Az összeg

Hannover kereskedelmi minőségű alumínium loveseat plüss Sunbrella párnák segít, hogy a kényelem és a beszélgetés a kültéri élettér - még a legkisebb környezetben. Rozsdamentes alumínium kerettel rendelkezik, amelyet gunmetal kivitelben kezelnek, hogy befejezzék karcsú, haszonelvű kialakítását. Minden párna vastag habrétegből készül, prémium Sunbrella szövetbe csomagolva. Ezeket a párnákat átgondoltan úgy tervezték, hogy a szabadban való rendszeres használat éveit túléljék. A hab lehetővé teszi a víz áthaladását, így gyorsan megszáradnak, míg a szövet ellenáll a víznek, a foltoknak és az UV-károsodásnak. Tökéletes mindennapi használatra Kereskedelmi és lakossági környezetben, kényeztesse magát a felső sorban terasz. bútorok a Hannoveri Cortino kollekcióból. Alumínium loveseat 4 plüss Sunbrella párnával a Cortino kollekcióból. A kereskedelmi minőségű teraszbútorok tökéletesek a szállodai tájak és a lakossági használatra. Úgy tervezték, minden időjárási, karbantartást nem igénylő anyagok, amelyek beépített-to-utolsó év rendszeres használata a szabadban. Rozsdamentes alumínium váz kezelt többlépcsős, gunmetal kivitelben maximális kültéri védelem. Plüss, hab párnák vannak csomagolva prémium Sunbrella szövet, amely víz -, folt-és UV-álló. Súly kapacitás : 500 lbs. Minőség ellenőrzött, tesztelt és jóváhagyott. 10 év garancia a keretekre a tartósság érdekében, amelyre számíthat.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna
  • Új

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna

HUF 37300.50

A chevron ihlette dizájn bemutatása, Ez a teraszpad átmeneti és modern stílust ad a kültéri lakóterülethez Akácfából készült, így tökéletes kültéri használatra, mivel min

Crosley Kaplan Loveseat
  • Új

Crosley Kaplan Loveseat

HUF 37300.50

Fogd meg a reggeli kávé, a szeretett egy, és lépjen ki, hogy a reggeli napsütésben A Kaplan Loveseat segítségével, a szabadban töltött idő a végső kényelemben töltött idő..