CO7210-BR Catalina kültéri fonott szekcionált Kar asztal, barna

CO7210-BR Catalina kültéri fonott szekcionált Kar asztal, barna

HUF 25199.10

Az összeg

Nagylelkű adag szabadtéri szórakozás a legjobb. A Catalina kollekció bármilyen helyet könnyen átalakít a végső terasz rendeltetési helyévé. Plüss Csővezetékes párnák, mély ülések, a moduláris kialakítás pedig szépen alkalmas arra, hogy szabadtéri oázist hozzon létre közvetlenül a saját kertjében. Az All weather wicker elegánsan szőtt tartós acél porszórt kereteken, és UVfade-ellenálló párnákkal van ellátva, hogy ne csak a tartósság kényelmét biztosítsa. A Catalina moduláris kialakítása lehetővé teszi, hogy tökéletes méretet és formát alakítson ki az Ön számára. UV-álló, kiváló minőségű nád stílusú lapos fonott. Tartós acélkeret, amelyet tartósnak terveztek. Csuklós felső az extra tároláshoz. Könnyen összeszerelhető. Tökéletesen illeszkedik a Catalina Outdoor Wicker sorozathoz - könnyen testreszabhatja kültéri lakóterét.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Crosley Kaplan Loveseat
  • Új

Crosley Kaplan Loveseat

HUF 37300.50

Fogd meg a reggeli kávé, a szeretett egy, és lépjen ki, hogy a reggeli napsütésben A Kaplan Loveseat segítségével, a szabadban töltött idő a végső kényelemben töltött idő..

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna
  • Új

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna

HUF 37300.50

A chevron ihlette dizájn bemutatása, Ez a teraszpad átmeneti és modern stílust ad a kültéri lakóterülethez Akácfából készült, így tökéletes kültéri használatra, mivel min