Modway összehívja szabadtéri terasz kanapé eszpresszó türkiz

Modway összehívja szabadtéri terasz kanapé eszpresszó türkiz

HUF 25199.10

Az összeg

Gyűjtse össze az érzékenység szakaszait a Convene kültéri szekcionált sorozattal. Szintetikus rattan szövéssel és porszórt alumínium kerettel készült Convene egy sokoldalú teraszos kanapé egy kültéri kollekcióból, amely a pillanat spontán igényeinek megfelelően változik és egyesül. Minden időjárási szövetpárnákkal felszerelve a Convene egy szabadtéri kanapé, amely pozitív benyomást hagy a barátokra és a családra, miközben javítja a teraszát, a hátsó udvart vagy a medencét a tapintható megkülönböztetés sorozatában. A sorozat ezen része egy szabadtéri teraszos kanapé. PATIO REFRESH-frissítse kertjét vagy tornácát hívogató kültéri bútorokkal. Könnyedén igazodjon a kültéri tér igényeihez olyan bútorokkal, amelyek mind szórakoztatóak, mind pihentetőek. Időjárásálló-porszórt alumínium kerettel, ez a modern kültéri teraszos kanapé eszpresszó barna szintetikus rattan szövéssel rendelkezik, UV-védelemmel évekig tartó kültéri használatra. Kortárs MODERN stílus-tiszta vonalak, négyzet alakú sarkok és karcsú profil fokozza a kültéri kanapé modern megjelenését. Ez a kültéri kollekció végtelen konfigurációkat nyit meg, hogy megfeleljen minden alkalomnak. Tartós kárpit-kényeztesse magát jó időben, miközben megbízható kényelmet élvez. Fade és vízálló, a plüss 5 " vastag párnák minden időjárási, Gépben mosható szövethuzattal rendelkeznek a könnyű karbantartás érdekében. SOFA mérések-Tökéletes a tornácra, a hátsó udvarra, a kertre vagy a medencére, ez a modern teraszgyűjtemény a legtöbbet hozza ki kültéri területéből. Méretek : 88 "H x 35" Sz x 25,5-33 " H.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna
  • Új

Vincent 48 Terasz Fa Loveseat Pad-Barna

HUF 37300.50

A chevron ihlette dizájn bemutatása, Ez a teraszpad átmeneti és modern stílust ad a kültéri lakóterülethez Akácfából készült, így tökéletes kültéri használatra, mivel min

Crosley Kaplan Loveseat
  • Új

Crosley Kaplan Loveseat

HUF 37300.50

Fogd meg a reggeli kávé, a szeretett egy, és lépjen ki, hogy a reggeli napsütésben A Kaplan Loveseat segítségével, a szabadban töltött idő a végső kényelemben töltött idő..