BenJara téglalap alakú fa pad tároló kosárral, kék-szín: fehér

BenJara téglalap alakú fa pad tároló kosárral, kék-szín: fehér

HUF 2.67

Az összeg

Tartsa frissen és szervezetten a bejáratot ezzel a szép fából készült tárolópaddal, amely három tágas barna rattan kosarat tartalmaz, mint a fiókok. Az alacsony profilú kialakítás és a ropogós kivitel bájos ablakpárkányokat tesz lehetővé. Ez a pad tökéletesen alkalmas a fürdőszoba, az öltöző vagy a nappali frissítésére is. A kis terektől a széles és tágas, bőséges belső tárolóig a rendetlenség eldugul. Szín : Fehér. Magába Foglalja : Csak Egy Pad. Állapot : Új. 3 Kosárfiók tárolási célra. Származási ország : Kína. Ólom. A termék méretei (H x SZ x Sz) : 19 "x 16 " x 43". Termék Súlya (Lb) : 61.75. Összeszerelés Szükséges : Igen. Építőanyag : tömörfa Lábfa furnér MDF kosár elöl.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Estee Pad tároló krém PU
  • Új

Estee Pad tároló krém PU

HUF 2.33

Acme bútor 96439 Estee Pad tároló krém PU, téglalap alakú pad tároló, párnázott ülés & Base, Nailhead Trim Base, fa zsemlefordult lábát, a származási ország a termék Kína.

Butler Argos tükrözött tárolópad
  • Új

Butler Argos tükrözött tárolópad

HUF 3.00

A szépség és a tárolás praktikusságát kombinálva ez a tükrözött tárolópad elbűvölő kiegészítés lesz minden beállításhoz A nyár keményfa szilárd anyagokból és fater