Lányok Chase Your Dreams Virágos Rövid Ujjú Legénység Nyak Grafikus Póló

Lányok Chase Your Dreams Virágos Rövid Ujjú Legénység Nyak Grafikus Póló

HUF 1249.20

Az összeg

Ez az aranyos és inspiráló lányok grafikus pólója minden álmodozónak és romantikusnak szól. Puha pamut-keverék jersey anyagból készült az egész napos kényelem érdekében, és Klasszikus csíkos mintázattal rendelkezik, valamint egy csillogó grafika az elején néhány virággal és "üldözi az álmait. "A rövid ujjú póló befejezése egy bordázott legénység nyakkivágása és egy címke nélküli belső rész, amely sima érzést nyújt a bőrén. Ez a csíkos póló kiváló kiegészítője alkalmi meleg időjárású szekrényének. Lányok Chase Your Dreams virágos Rövid ujjú Crew Neck grafikus póló : 50% pamut, 50% poliészter . Póló . Puha jersey gyártás . Egész csíkos minta . Glitter grafikus elülső virágokkal és "Chase your Dreams". Rövid ujjú . Bordázott legénység nyakkivágása . Tagless belső . Egyenes szegély . Napfény sárga színben kapható . Fordítsa kifelé a ruhadarabot, hidegen mossa le hasonló színekkel, szükség esetén csak klórmentes fehérítőt, szárítógépen szárítsa alacsonyan, ne vasalja a nyomtatást/motívumot.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Gyermek Játék Katona Jelmez
  • Új

Gyermek Játék Katona Jelmez

HUF 2.67

A Child Toy Solider jelmez a legaranyosabb ruha Halloweenre, vagy ha a kicsi a Diótörő átadásában van A gyermek játék Solider Jelmez jön egy pár hosszú fehér nadrág, egy regal l

Underwraps Jelmez Jelmez
  • Új

Underwraps Jelmez Jelmez

HUF 1961.10

Underwraps Fancy Dress Costume Underwraps Fancy Dress Costume Méret : Nagy (L) Szín : Álcázás Téma / Téma : Foglalkozás Nem : Uniszex Foglalkozása / Szerepe : Katona Korcsoport :