Helló Bello pelenkák - Eless érzések - Méret

Helló Bello pelenkák - Eless érzések - Méret

HUF 3.33

Az összeg

Búcsúzzon a szivárgásokról és a robbantásokról. Az élvonalbeli magunk egy speciálisan kialakított abszorbens anyagot tartalmaz, amely a folyadékban több mint 50x-et képes felszívni. Ráadásul a belső és a külső rétegek szuper puhaak, és megfelelő kényelemhez illeszkednek. A gömb alakú abszorbensekkel rendelkező speciálisan megtervezett magunk lehetővé teszi számunkra, hogy csökkentsük a hulladékot (kevesebb anyagot), miközben fenntartjuk a teljesítményt (nagyobb abszorbencia). Ez a technológia elősegíti a szárazságot, a nedvességet a szivárgásvédelem buborékaiban. Környezetbarát és hipoallergén pelenkáink fenntarthatóan betakarított pelyhes pépből készülnek. Lélegző, hogy elősegítse a jó bőr wellness -t. Nedvességjelző (N-2). Búcsúzzon : krém, illat, ftalátok. A speciálisan kialakított abszorbens anyag 50x meghaladja a súlyát folyadékban. Az ultra-lágy, ruhaszerű érzés, belülről és kívül, gyengéden csomagolja a babáját. STAJTOTÁSI BIZTOSÍTÁSOK A mozgás szabadságáért. Magas tetőtéri akvizíciós réteg a fejlett szivárgásvédelemhez. Folytatva marad, amikor szennyeződik, csökkentve a leereszkedést, és biztonságos és kényelmes illeszkedést tartva. Növényi eredetű abszorbens magbélés. 100% klórmentes feldolgozás.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf
  • Új

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf

HUF 2.67

Nincs munka túl nagy, nincs kölyök túl kicsi! Luvs pelenkák új mancs Patrol minták van a hátadés a feneküket A Luvs mostantól akár 12 órás védelmet is biztosít éjjelnappal..

Pampers - Cruisers pelenkák szuper
  • Új

Pampers - Cruisers pelenkák szuper

HUF 898.20

A Pampers cirkálók háromirányú illesztéssel rendelkező pelenkák adaptálódnak, hogy a lábak, a derék és az alsó rész körül illeszkedjenek, így a csecsemőknek a legmegfelel�